Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Джордж Клуни отново остана сам?

Джордж Клуни наистина е един от най-упоритите ергени. Актьорът никога не остава без гадже, но сякаш като минат две години, и решава, че му е време за промяна. Последната му половинка е екскечистката Стейси Кийблър. Двамата имат връзка от 2011 г., ала през последните три месеца не са засичани заедно, което даде повод за поредните слухове за причините, които ги разделят. Близки до Джордж твърдят, че разстоянието не е проблемът в тяхната връзка, защото Клуни умишлено прекарвал времето си далеч от блондинката. Двойката дори не се събра да отпразнува заедно един от най-значимите празници в Америка – Денят на независимостта (4 юли).

„Не е като да не могат да намерят време, за да бъдат заедно. Ако наистина го искаха, щяха да се виждат по-често. Джордж постепенно се отдръпва от връзката си със Стейси“, каза източник пред в. Sunday People. „При него винаги е едно и също. Щом усети, че се сближава с някоя жена, веднага се отдръпва“, допълни той.

Според други хора от обкръжението на актьора това са поредните слухове, които са безпочвени. Неназован източник заяви пред RadarOnline.com, че връзката на звездите е здрава, макар и от разстояние. Клуни изкара празника с приятели в имението си на езерото Комо в Италия, докато Стейси бе в Америка. „Тя не дойде в Италия, защото беше прекалено заета в Ню Йорк, където ще стартира новото ? шоу на 22 юли“, защити Кийблър източникът пред онлайн медията.