Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Моторист се блъсна в декоративни храсти, има опасност за живота му

От пресцентъра на ОДМВР съобщават, че на 14.11 т.г., около 00:30 часа, в гр. Варна, по бул. «Осми Приморски полк» в посока центъра на града се движи мотоциклет «Хонда» с водач А.Т. на 27г. от гр. Варна. До кръстовището с ул. «Студентска», същият губи управление над мотора и се блъска в декоративните храсти, разделящи платната, и пада на земята. Вследствие на инцидента водача е получил фрактура на черепа и черепно-мозъчна травма, настанен за лечение, с опасност за живота.

На 14.11 т.г., около 17:30 часа, водачът на Л.А. «Фолксваген Голф» И.М. на 18 г. от с. Михалич се движи по ул. «Доброволци». На кръстовището с ул. «капитан Райчо», не спазва пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по пътя с предимство.» и допуска ПТП с мотоциклет «Ямаха». Вследствие на инцидента мотоциклетистът, мъж на 29 г. от гр. Варна, получава контузия на глава и долна челюст, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 14.11 т.г., около 18:30 часа, водачът на Л.А. «Опел Астра» С.Д. на 38 г. от гр. Белослав се движи по бул. «Хр. Смирненски». Същият причинява ПТП с участието на пешеходка, жена на 45 г., която получава разкъсани връзки на дясно коляно и контузия на глава, прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.11 т.г., около 18:50 часа, на паркинга на училище, намиращо се в ж.к. «Чайка», Л.А. «Рекстън» с водачка К.Г. на 48 г. от гр. Варна, при извършване на маневра «завой на ляво», блъска със страничната си част непълнолетно момиче. Вследствие на инцидента момичето получава контузия на дясно стъпало, прегледано и освободено без опасност за живота.
barometar.net