Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Мъж на Годината влиза в предизборния щаб на ГЕРБ

Спасителят от магистрала „Тракия“ Стефан Стойчев, който стана Мъж на годината в престижната класация на Дарик радио през 2011 година, се включва в кампанията на ГЕРБ за предстоящите евроизбори. Това съобщи председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов на пресконференция във Варна. Цветанов лично представи героя от магистрала Тракия и не скри гордостта си, че са го привлекли в сериозната битка, която предстои до 25 май. Самият Стойчев благодари за приятелството на зам.-председателя на ГЕРБ, както и на Варненския свободен университет, където е стипендиант. Стефан Стойчев ще отговаря за логистиката в предстоящата кампания.

В цялата история на класацията „Мъж на годината” той е първият непопулярен човек, който я оглавява. 32-годишният Стефан е от Чирпан, а призът получи заради това, че през лятото на 2011 г. помогна на много хора да се измъкнат от катастрофиралия автобус на магистралата близо до Пловдив. За ценния подарък спасителят от магистрала „Тракия“ тогава каза: „Тежка е сабята. Тежко е и признанието, което нося на гърба си в момента. Трябва достойно да го защитавам следващите години. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха, и най-вече на журналистите от Дарик радио, които ме откриха“.

Областният координатор на партията Иван Портних, който е и кмет на морската столица, информира, че предизборната готовност е била обсъдена в петък вечерта с представители на цялата областна партийна организация, в това число общински и районни ръководители, народни представители и общински съветници. „Структурата е в добра мобилизационна форма и активно се подготвя за предстоящата кампания”, изтъкна Портних по повод евровота на 25 май. В пресконференцията взеха участие и народните представители от ПП ГЕРБ-Варна Пламен Манушев, Емил Радев, Красимира Анастасова, Николай Апостолов, Нели Петрова и Павел Христов, който е и организационен секретар на областната партийна организация.

barometar.net

dariknews.bg