Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Клиент: Някой знае ли какво има в кремовете на De Sheli?

След като в предаването „Господари на ефира“ в няколко предавания бяха представени дами, които са попаднали в мрежата на фирма „De Sheli“ ви предлагаме мнението на клиент на фирмата, публикувано в портала www.blog.bg:

„Компанията в Русия и тук  – в София рекламира продукта си, като натурален и оригинален и уникален, с чудодеен ефект и така  мотивира космическото ниво на цената му. Малко хора на практика знаят какво има в самите кремове. В българския офис на „Алфа екотрейд”ООД по информация на бивши служители на фирмата пристига жена, закупила продукта. Тя заявява, че при опит да влезе в Израел е върната от летищните власти с мотива, че заплашва националната сигурност на страната, притежавайки и носейки със себе си „Де Шели”. Сега тя е поръчала специално изследване на съставките на притежавания от нея тайнствен продукт. Важно е за разбере елексир на вечната младост или хипнотичен продукт, опасен за здравето притежава тя?

Стратегиите на корпорациите – пласьори!

Корпорациите – пласьори, подобни на „Алфа екотрейд” ООД  разпространяваща  „Де Шели” у нас, са истински секти. Любопитно е как работят те, как мотивират служителите си, какво се случва зад вратите на тези компании, как убеждават клиентите да заплатят високи сума за съмнителен ефект на стоката. Има ли в кремовете хипнотични вещества, които полагат за психологично зомбиране по време на продажбите?

БГ офиса на „Де Шели” – „Алфа екотрейд” ООД /със седалище бул. „България” 86, вх. Б, кв.”Манастирски ливади”, гр. София/, притежава сертификати, издадени от Столичната регионална здравна инспекция. В тях е описано, че клиентът сам е донесъл препаратите, които да бъдат сертифицирани. Но, проверено ли е на място след това съдържанието на продаваната козметика и препаратите, с които се третират зомбираните клиентки – мишени в спа-центъра в Студентски град? Възможно  ли е  СРЗИ да е сертифицирала  само специално произведени за целта чисти висококачествени мостри. Но, с какво се работи и какво се продава реално?

„Вълшебните подукти” не можете да намерите свободно в търговската мрежа или аптеките. Странно е, че служителите, които се набират за работа в тези компаниите – пласьори, търгуващи с лечебна козметика не е нужно да имат специално образование. Мотивацията, освен чрез процент от продажбите се постига и с обещание за просперитет, партньорство, бонуси при определени нива на продажбите.

Дали и институциите у нас искат да се разхубавят?

У нас, за сега дейността за  пласирането на  „Де Шели” се развива безпрепятствено. Кредит за красота, мошеничество, пране на пари, пирамида или нагло ужилване на българските потребители? Според неофициална информация, компанията е близка до руски подземни кръгове с дейности у нас. Но, къде са институциите? Кой ще защити интереса и българските граждани от такива опасни практики?

Наложително е  данъчните власти и финансовото разузнаване да проверят, с кои банки и кредитни институции работят от „Алфа екотрейд” ООД, към кои банки се насочват българските клиенти на руската чудодейна компания. Кой стои зад този чуждестранен бизнес, кой го закриля у нас? Липсата на действия, би била знак за големи интереси или отказ от желанието „ да останеш вечно млад” ?!  Засега, можем да се пазим само с разпространение на публична информация и да задаваме въпроси на глас.

Горните факти бяха потвърдени от  клиенти и служители на компанията в София, които ще запазя в анонимност. А, докато чуем официалните отговори и действия на органите у нас, приемете моя съвет: внимавайте, преди да се подведете и да послушате „гласа“ да станете работници или клиенти на  компания, като тази!“

blog.bg