Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Задържаха шофьор от Белослав с 1.87 промила

От пресцентъра на ОДМВР-Варна информират, че на 30.07. т.г., около 15:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Свобода», при извършване на полицейска проверка на А.Д. на 25 г. от гр. Игнатиево, същият е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи явно неуважение към обществото и отличаващи се с изключителен цинизъм, като е оказал съпротива срещу полицейски орган, изпълняващ задълженията си по служба. По случая е започнато бързо полицейско производство.

– На 31.07. т.г., около 20:40 часа, в гр. Долни Чифлик, на кръстовището на ул. «Сокачев» и ул. «Армейска», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Ауди» с водач Б.З. на 36 г. от гр. Долни чифлик, е установено, че същият управлява автомобила без свидетелство за правоспособност, отнето му за срок от една година като административно наказание за същото нарушение на ЗДвП. По случая е започнато бързо полицейско производство. Б.З. е задържан за срок от 24 часа.

– На 31.07. т.г., около 23:30 часа, в гр. Белослав, на кръстовището на ул. «Крушево» и ул. «Св. Св. Кирил и Методий», при обслужване на ПТП с материални щети и извършване на проверка за употреба на алкохол на водача на Л.А. «Опел» Д.К. на 39 г. от гр. Белослав, е установено, че същият е управлявал автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,87 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба. По случая е започнато бързо полицейско производство. Д.К. е задържан за срок от 24 часа.

www.barometar.net