Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Крадците направиха три удара във Варна

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават, че на 24.11. т.г., е подаден сигнал за кражба от магазин за часовници, намиращ се на ул. «Княз Ал. Батенберг». Неизвестно лице е счупило стъкло от витрината на търговския обект и е извършило кражбата на 17 бр. ръчни часовници от различни марки. По случая е образувано досъдебно производство.

Също на 24.11. т.г., е подаден сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в с. Тополи. Неизвестно лице е проникнало в къщата през незаключена врата на тераса и е извършило кражба на златни накити с тегло около 20 гр., сума пари, два преносими компютъра, два ръчни часовника – дамски и мъжки, 78 бр. домашни наденици. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24.11. т.г., е подаден сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в гр. Провадия, на ул. «Йорданка Николова». Неизвестно лице е проникнало в къщата, чрез разбиване на прозорец, и е извършило кражбата на козметични продукти, два ръчни часовника и голямо количество сребърни накити с неустановена стойност. По случая е образувано досъдебно производство.
barometar.net