Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Петко Димитров: Тачо лъже, охраната ми не го е била

Петко Димитров категорично опроверга твърденията на Тачо, че е бил бит от охранителите от клуба му, като се зарече да се обърне към компетентните органи, ако съпругът на Жени Калканджиева продължава да лъже. Преди седмици в Студентски град гръмна скандал, че Стефан Манов е бил пребит в нощно заведение, стопанисвано от Петко Димитров. „Вечерта, в която стана проблемът с Тачо, аз бях в клуба. Когато той дойде, бе видимо подпийнал. Клатушкаше се. Преди кулминацията, г-н Тачо си е позволил да посегне на един от нашите служители. Става въпрос за момчето на барабанчетата. След като Стефан го удря в корема, момчето се е оплаква на дежурния управител. Той инструктира охраната някой от тях да стои по-близо до сепарето на Тачо и неговата компания, за да наглежда обстановката“, казва Петко пред в. „Уикенд“.

След това мъжът на Калканджиева поръчал за пети път любимата си песен на DJ Дамян. „Дамян няколко пъти изпълнява желанието му, но съгласете се, че е против всякаква клубни правила едно и също парче да бъде въртяно до втръсване. Все пак освен Тачо онази вечер в клуба има над 300 души, които също са наши клиенти и е нормално да се съобразим и с техните музикални предпочитания“, обяснява мениджърът на клуба.

След като DJ Дамян отказва, алкохолизираният Тачо посяга да удари и него. Водещият успява да се предпази и по микрофона призовава охраната да реши проблема.
„Момчетата с доста умели и професионални движения го подхващат под мишниците и го съпровождат към изхода. През цялото време той се съпротивлява. Повтарям: никой не е посягал на Тачо и до самия изход е съпроводен заедно с управител на клуба“, категорично отбелязва Димитров.

„Ако той продължава да твърди, че върху него има физическо посегателство, нека се обърне към закона. Лично аз изгледах няколко пъти записите на охранителните камери, на тях по секунди е записан развоят на събитията от онази нощ. Готов съм да предоставя записите на компетентни органи“, зарича се Петко.

lifestyle.bg