Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Я, Стивън Сегал

Segal-SiderovНавръх Деня на Победата – 9 май, докато верни атакисти и червени радикали пазеха съветските паметници в София от посегателство, техният лидер Волен Сидеров преживя животоразтърсваща среща в Москва. Поне така можем да съдим по горепоказаната, публикувана от самия него във Фейсбук, снимка. Информацията около обстоятелствата и вълнуващото пътешествие из московските потайности на атакисткия лидер са твърде оскъдни. Разполагаме само с минималистичния надпис „Москва“ и с един таг: Steven Seagal. Това ни принуждава волнодумно по картинката да разгадаем защо Волен е толкова екзалтиран, че е“бомбил“ селфито на Стивън Сегал.

Ето причините:

Докато се разхождал из фоайето на хотела, в който бил отседнал, Волен внезапно бил сполетян от сбъднат сън: на един стол седял жив, недостъпен и несмутим, холивудският Зевс – Стивън Сегал – мъжът, изиграл някои от любимите роли на Волен:

„Над закона“- когато Волен имитираше Сегал, щурмувайки телевизии със своята депутатска хунта, за да въздаде правда.

„Под дулото на пистолета“ – Сидеров се разхождаше, подобно на своя кумир, с пистолет, за да влезе в окупирания тогава от протестиращи парламент.

„Патриотът“ – когато, патриот като Сегал, Волен пропагандираше родолюбивата идея за смяна на името на връх „Мусала“ и отмяна на новините на турски език по БНТ.

„Мъртъв и половина“ – подобно на героите на Сегал, и от партия „Атака“ винаги са на една крачка от смъртта, но техните свръхчовешки умения редовно ги вкарват в парламента.

„Бесен полет“ – Всички си спомнят за бесния самолетен полет на атакиста, когато през 2010-та година се наложи той да бъде изведен от полиция по молба на екипажа на „Луфтханза“, защото бил влязъл в пререкания със стюардесите.

„Чужденецът“ – когато от трибуната на Народното събрание, лидерът на „Атака“ поиска френският посланик Ксавие дьо Кабан да бъде обявен за „персона нон грата“ и да бъде изгонен от България.

„Срещу слънцето“ – когато, сложил черните очила, Волен громеше империализма от плажа Варадеро, Куба – място достойно за холивудски звезди.

„Силата на атаката“ – когато щурмува, заедно със свои депутати и яки физически поддръжници, джамията в София и после България беше осъдена от съда в Страсбург.

„Градска справедливост“- когато националистът налетя на бой в столичен пиано-бар.

„Невидимият“ – когато Волен се скри под масата, от гнева на протестиращите:

За съжаление на Волен, когато той се приближил до Стивън Сегал и му казал:

„О-о, Стивън, аз съм изиграл всичките ти роли!“, акторът дори не реагирал.

Затова и Волен решил, ако не друго, поне да му бомби селфито.

Дето се вика: няма лоша реклама. Така или иначе ролите на Волен не са по-нискобюджетни от тези на Сегал, каквото и да твърдят.

А и все пак – да бомбиш снимка на известна личност е по-добре, отколкото да се снимаш с лимони.

webcafe.bg