Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Карла Рахал: Разделих се с бащата на детето ми!

Karla-RahalАктрисата Карла Рахал се е развела със съпруга си Боян, разкри самата тя в „Преди обед“ по бTV. Двамата се ожениха преди 10 години и имат 8 годишен син Матьо. Карла обаче смята, че това се е отразило положително на сина й. „Той сега е при баба си и дядо си, защото сме разделени с баща му. Това, че е ту при мен, ту при Боян, мисля, че му се отразява позитивно. Харесвам този начин на отглеждане на детето. Усетих, че това няма да му повлияе лошо. Нашата професия е много подвижна и при моето неспокойствие и спокойствието на баща му, мисля, че така е добре“, признава Карла.

Тя открива в сина си своята артистичност и благия характер на баща му. Актрисата разказа една история преди няколко години, когато е завела сина си за първи път на своя постановка. Тогава на сцената се целунала със Сашо Кадиев и синът й се разсърдил. „След постановката ми каза: „Ти си ужасна. Как се целуваш с този човек! Вече с теб няма да говоря!“. Сърдеше ми се три часа. Обяснявах му, че това е театър, разбра, но доста трудно.“, казва Рахал. Актрисата, която много отдавна се изявяваше като певица, си прави извода, че откакто се е омъжила, няма порив да прави музика.

„От момента, в който се оженихме с Боян, всякакъв поток от музика секна. Преди пишех по 7-8 песни на ден, но оттогава нямам порив. Като се оженят хората и нещата се променят. Понякога си мисля, че се разведох само, за да почна да пиша пак.“, заключва сестрата на Башар Рахал, която обаче чака някой да й подари студио, за да започне да твори.
Lifestyle.bg