Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Синът на Майкъл Дъглас си татуира лика на баща си и дядо си

Kameran-duglasСинът на Майкъл Дъглас се наслаждава на свободата си по улиците на Ню Йорк. Наскоро Камерън Дъглас (37) беше освободен от затвора, след като прекара зад решетките близо седем години. Той беше осъден на пет години затвор през 2010 г. за притежание на хероин и разпространяване на наркотици, включително и амфетамини. Срокът на присъдата му беше удължен, след като призна, че е вкарвал нелегално наркотици и в затвора. Присъдата му изтича през 2018 г. В момента Камерън живее в център за социална адаптация и социализиране на бивши затворници и наркомани.

Той бе забелязан да се разхожда свободно по улиците на Ню Йорк с приятелката си – инструкторката по йога Вивиан Тайбс. В „Инстаграм“ Камерън показа новата си придобивка от затвора – татуировка, покриваща корема и гърдите му, която изобразява баща му Майкъл Дъглас в ролята на Гордън Геко („Уолстрийт“) и дядо му Кърк Дъглас в „Лошият и красавицата“. Под лицата им е изписана думата „безсмъртие“.

Оказа се, че Кърк Дъглас пишел редовно на внука си в затвора. „Този мъж ме вдъхновяваше през цялото това време. Поне веднъж месечно получавах писма от него и красивата му съпруга, моята баба Ан“, обясни Камерън. Той планира да напише книга за престоя си в затвора и трудностите, които е срещнал като дете на холивудска знаменитост. И обеща да споделя свои поеми с феновете си.

dir.bg