Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Кметът Иван Портних награди военнослужещи по повод Празника на ВМС

ivan-portnih3333.jpgКметът на Варна Иван Портних награди военнослужещи по повод празника на флота и 137 години от създаването на ВМС.
На тържеството в Щаба на ВМС присъстваха Командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев, както и зам.-областният управител Дияна Агностева.
Кметът на Варна Иван Портних сподели своите впечатления от празника: „Празникът на Военноморските сили е празник и за Варна! Тази година отбелязваме 137 г. от създаването на ВМС. По традиция наградих военнослужещи, постигнали високи резултати при изпълнение на служебните си задължения. Призове получиха кап. III ранг Мирослав Трифонов – диригент на представителния духов оркестър, мичман Димчо Димов, матрос III клас Пламен Пенев и Гергана Драгнева – ст. експерт в отдел „Логистика“. Поздравявам най-сърдечно всички отличени, като им желая здраве, лично щастие и много професионални успехи. Благодаря на ръководството на ВМС и лично на контраадмирал Митко Петев за традиционно добрите отношения с Община Варна. В наше лице Военноморските сили имат коректен и активен партньор за реализиране на различни проекти! Поздравявам всички, които са свързали професионалната си съдба с Военноморските сили! Бъдете здрави и успешни!“

barometar.net