Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

“Триумф Такси“ предлага видеовръзка с клиентите

Triumf-taxiНай-голямата и бързоразвиваща се таксиметрова централа във Варна – „Триумф Такси“ вече приема и изпълнява поръчки във видеовръзка със своите клиенти. Повикването „лице в лице“ става безплатно през приложението Viber. Всеки желаещ да види кой приема поръчката и му изпраща такси, може да стори това с обаждане през Viber на 0882644644, след като включи видеокамерата си. Видеовръзката е поредната удобна възможност за ползване на таксиметровата услуга, която „Триумф Такси“ предлага на своите клиенти.

„Целта на компанията е постигане на максимално доверие между клиент и изпълнител отвъд анонимността на телефонната слушалка“, коментира собственикът Антраник Шакариян. Той припомни, че именно централата на „Триумф Такси“ наложи практиката диспечерите да съобщават имената си при всяко повикване, за да знаят клиентите с кого разговарят. „Така имаме възможност в ситуация на проява на небрежност или неуважение към клиент, да сме адекватни и ефективни в санкциите“, обясни Шакариян.

„Триумф Такси“ е на пазара на таксиметровите услуги във Варна от малко повече от пет години. В това време компанията изгради модерна платформа за он лайн поръчки, система за GPS-проследяване в реално време на всеки автомобил и контрол от страна на клиента, както върху маршрута така и върху сметката. „Триумф Такси“ е компанията, известна с безкомпромисното си отношение по отношение на автомобилите и водачите. Машините са обект на постоянен технически контрол, а екипажте – първите, които обслужват клиентите си с униформа.

barometar.net