Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Станислав Недков пита Отровното трио получават ли пари за участие в протестите

ММА-боецът Станислав Недков-Стъки атакува протестите и призова някой от т.нар.Отровно трио /Бабикян, Минеков, Хаджигенов/ да застане на детектора на лъжата. И да отговори на въпроса получавал ли е пари за участие в протестите. Както е известно – Николай Хаджигенов е адвокат на любовницата на Васил Божков, Лилана, а изложби на Велислав Минеков са спонсорирани от същия Божков. Така че най-добре на детектора на лъжата да застане Арман Бабикян. Той е искал и получавал пари от Надежда Михайлова, Мария Капон, ДПС и Мая Манолова.

3 млн.лв., които поиска от Бойко Борисов не му бяха дадени и той се превърна в остър критик на премиера.

Ето какво написа Станислав Недков в профила си във Фейсбук:

”Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!
Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

  1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?
    2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?
  2. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?
    Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

    Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!“.

barometar.net