Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Изненада: Йезуитът Корнелия Нинова върна доверието си в Гуцанов

Oткъс от напоеното с шербет PR съобщение на БСП-Варна: Варненската партийна организация- една от най-големите в партията, застана консолидирана зад Корнелия Нинова.

Същата Корнелия Нинова, която обвини лидерът на градската организация, Борислав Гуцанов в подправяне на членската маса във Варна, за добявяне на хора, които са починали, за вписване в редиците на БСП на имена, които липсват в ГРАО, че е записвал мъртви души като членове на БСП и попълвал редиците на партията с фалшиви членове.

Преди една година Нинова каза: Гуцанов е гласувал сделки с ГЕРБ, той подкрепя модела срещу който се борим, той има икономически зависимости. Социалисти отдавна казват: Вземете мерки! Той използва партията за лични цели. Ние от три години казваме, че искаме да променим този модел. Никой няма да ни повярва, като гледат какво се случва във Варна. Затова свалихме доверието си от него.

А днес, когато се бори за лидерския пост в БСП, Нинова забравя всички обвинения и застава рамо до рамо с Гуцанов?!

Гуцанов вече няма зависимости, не използва партията за лични цели – той е чист като сълза! Доверието е върнато?! Щом е за борбата да лидерския пост Корнелия Нинова става приятел с довчерашен враг.

Това е йезуитщина от висша проба. Както и пускането на компроматен видеозапис как Кирил Добрев се кара на съпартиец. Както и поръчковите й статии срещу Кирил Добрев. Последният може да е всякакъв, но не използва долни похвати в битката за лидер. И не се прегръща с хора, от които /уж/ си е свалил доверието.

barometar.net