Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Мутри и провокатори приключиха „Великото народно въстание“. „Мутри, вън“ изкара мутри навън, Борисов е Вътре

Мутрите излязоха навън и превзеха протеста. Мутрите и провокаторите на протеста снощи приключиха „Великото народно въстание“. Полицията беше провокирана и не отговори на предизвикателствата като полицията на Путин, Меркел и Макрон.

„Мутри, вън“ изкара мутрите навън – не само проправителствените медии ще обявят, че агитките на Божков са опорочили протеста „Мутри, вън“ на президента.

Мутрите и провокаторите хвърляха бомбички, бутилки, павета и дори столове срещу полицаите – те не отвръщаха, само се пазеха с щитове.

„Росгвардия“ на Путин щеше да ги смачка – в Москва прегазиха протеста само за скандирания срещу президента. Полицията на Лукашенко щеше дори да стреля.

Борисов обаче не е Путин и Лукашенко – „менте хунта“. И правилно – иначе Меркел няма да го прегръща, а той щеше да падне за часове, ако беше хвърлил полицията срещу протеста.

Борисов обаче печели битка след битка – 127 подписа за Конституцията, мутри и провокатори провалиха протеста, край парламента сутринта нямаше „Велико народно събрание“, а партийни агитки, нямаше 200 000 като в Беларус.

След като Доган поиска оставката на президента, той се дистанциар от протеста – мина в тур за овации сутринта, когато имаше само няколко хиляди, но не излезе вечерта, когато протестиращи изпълниха площада.

„Мутри, вън“ на президента засега не успява – мутрите във властта са си вътре, а мутрите навън овладяха протеста и дадоха повод на полицията да разчисти блокадите.

bgsniper.com