Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Астроложката Милена Иванова не предсказа вярно бъдещето на Милен Цветков

„Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото се страхувах, че много ще ме боли. Не знаех защо, просто се страхувах.“ Това каза Милена Иванова, жената до Милен Цветков, която говори за любимия си мъж пред Георги Тошев в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви. В един момент известният журналист я поканил на дълъг и сериозен разговор.

Попитал я какво я притеснява. След като чул обяснението й, й казал как ще се опита да предпази нараненото й сърце и никога няма да я предаде. Оттогава нещата помежду им се променили коренно и на практика този разговор слага началото на тяхната нежна любов. По думите на Милена тя е щастливка, тъй като именно с Милен е научила какво означава истинската любов, какво е да бъдеш с интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен. Самата Милена разказва колко много Цветков се е грижил за децата си.

Милена Иванова е жената, която живя заедно с известния журналист през последните години от живота му. Милен Цветков беше убит от дрогиран шофьор в зловеща катастрофа в центъра на София.

По ирония на съдбата при първото си гостуване в предаването на Милен Цветков през 2016 г, астроложката и нумероложка Милена Иванова му предсказа, че след като навърши 60 години ще бъде щастлив. Щял да бъде авторитарен, всички щели да го слушат -предсказание, което за огромно съжаление на всички, които обичаха и уважаваха Милен Цветков не се сбъдна.

barometar.net