Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Пеевски договаря вот за ВНС?! Борисов предлага Ресто – официална коалиция, хазарта и трафиците. И разкешване за Ехалето

Парламентарната група на ДПС се е регистрирала за кворума по нареждане на Пеевски. Това обаче е „детайл от пейзажа“ в парламента. Бойко Борисов е получил зад кулисите много по-съществена подкрепа от Сарая и „Берлин“ и обяви провокативно – „Няма да има оставка“.

Играта е с по-високи залози от кворума. Пеевски договаря с Доган да осигурят вот за ВНС срещу Ресто – официална коалиция, хазарта и трафиците.

Според Борисов мафията искала да свали властта, а хазартът и контрабандата били на протеста. Което не е така.

Ако хазартаджиите на Божков бяха масово на протеста, той щеше да е в пъти по-мощен. Контрабандата има други босове.

Получи ли подкрепа от Сарая и „Берлин“ за ВНС Борисов не само ще върне Ресто с официална коалиция, но на практика Пеевски ще е премиер.

Сарая и „Берлин“ планират ДПС да има 30-35 депутати в следващия парламент и да участва със свои министри в кабинета, а официалният премиер да е „равноотдалечен с ГЕРБ“.

Пеевски ще даде рамо на Марешки за парламента, ще разцепи новата „бизнес-група“ в НС и така ще осигури мнозинство за кабинета, твърди източник от службите.

След отстраняването на Божков от хазарта и трафиците Пеевски и Доган вкараха в схемата приближени до Ердоган играчи и ще получат почти 100% вот от Турция.

Контрабанда, разбира се, няма да има никаква – всички пристанища ще са под контрола на Ахмед Доган, Делян Пеевски, Цветелина Бориславова и Кирил Домусчиев.

Сценарият за новия мандат на Сарая&“Берлин“&“Банкя“ ще е разкешване на макс за Ехалето – овладяване на БСП „отдолу“ чрез наливане на ресурс за кметовете на опозицията.

Сега обаче Сарая и „Берлин“ са фокусирани да няма оставка и кабинетът да има пълен мандат, за да не получат достъп Божков и президентът Румен Радев до 30 милиарда от ЕС.

bgsniper.com