Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Иван Портних цака жокера Стела Николова в играта с Даниел Лорер

Иван Портних очаквано цака жокера Стела Николова в играта с Даниел Лорер, гуру на кандидат-кмета на ПП-ДБ Благомир Коцев и фронтмен на предизборния щаб „Лорер&Коцев“.

„Хора като Стела Николова, която изгради цялата си политическа кариера върху защитата на морската градина от коли, не знам с какъв мотив в крайна сметка успяха да преглътнат каузите си. Да застанат точно зад този кандидат на автомобилната коалиция“, заяви Портних в предаването „Лице в лице“ на bTV.

Жокерът беше медийно експониран не само от ГЕРБ, но и от партньорската партия „Левицата“, което е поредното потвърждение, че лидерът на нейната предизборна кампания няма как да бъде привлечен от другия отбор като бивш партньор в пропрезидентски щаб. 

Стела Николова не застана до Благомир Коцев при официалното откриване на предизборната кампания на ПП-ДБ в морската столица. Това не беше изненада, тъй като тя загуби кандидат-кметската номинация за Варна на ПП-ДБ.

Може ли ДБ да предаде четата и ПП да загуби изборите?! Стела Николова вече се включила в кампанията, заявиха източници от „Лорер&Коцев“, но въпросът е дали ще работи на макс и както може.

bgsniper.com