Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Коалиция „ДПС Ново начало“ внесе за регистрация листата си за народни представители

Областният председател на ДПС – Варна – Ерджан Ебатин Себайтин депозира в РИК листата с имената на кандидатите за народни представители за 51-ото Народно събрание от коалиция „ДПС Ново начало“ за Трети многомандатен избирателен район Варна с водач Йордан Цонев.
С пожелание за позитивна кампания като слънце в Деня на българската независимост областният лидер на формацията и номинираните за народни представители подариха букети на дамите от РИК.
„В нашата листа има представители на всички12 общини от областта. Основният критерий за избирането им беше да са успешни хора, защото само хора, които успешно се справят с личния и професионалния си живот, могат да бъдат добри управленци. Пожелавам на всички в тази надпревара да покажем отговорност и сериозно отношение към управлението на страната. Дължим да покажем на всички български граждани, които са уморени от избори, че в режим на диалог ще вземем най-добрите решения за страната, като излъчим стабилно правителство и работим по важните за хората проблеми. Има всички предпоставки за излизане от кризата след тези избори“, прогнозира областният представител на ДПС.
Той не скри, че бъдещо обединение в името на стабилно управление ще се случва преди всичко на база споделени ценности между политическите формации.
„На избирателя на ДПС обещавам да не бъде повече залостен зад оковите и маската на права и свободи, които до момента създаваха условия за просперитет само за определен кръг хора“, обяви Себайтин след регистрацията и съобщи, че задачата на формацията е да реализира поне 3 депутатски мандата от Трети МИР.

barometar.net