Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Портних към Коцев: Морската градина не е паркинг и има алеи, не улици!

Бившият кмет на Варна, Иван Портних атакува настоящия Благомир Коцев за незаконния паркинг на комплекс „Хоризонт“, стопанисван от фамилия Коцеви. Ето поста на Портних без редакторска намеса:

„Нов опит на Коцев да узакони колите по алеите в Морската градина!
Стела Николова дали информира “симпатизантите” си, че в предложения от Коцев нов генерален план за движение влизането от главния път, надолу към Хоризонт (покрай зоологическата градина) няма предвиждане да е пешеходно?‼️
Напомням и че:
🟢 Вече една година Коцев не изпълнява решение на Върховния съд за спирането на колите в Морската градина по алеята към зоопарка и Хоризонт!
🟢 Решението на съда е от 18-ти декември миналата година! Решението е окончателно и не подлежи на обжалване!
🟢 Коцев беше длъжен веднага да разпореди слагането на забранителните знаци за коли на входовете на Морската градина, а не да пуска автомобилите до частния си НЕЗАКОНЕН паркинг на „Хоризонт“. Спечели още една година приходи за бизнеса си, нагло не изпълнявайки съдебно решение.
Абсурдно се оправдава в съвета, че предният генерален план бил изтекъл, но това би означавало, че нито един знак в града не е законен в момента.
А защо тогава похарчиха милиони за знаци в зелената зона например? Това е незаконно!
Незаконните барове и шатри също са си все още там, на заграбената поляна
Но Стела Николова, която изгради “политическата си кариера” уж като защитник на Морската градина и противник на автомобилите по алеите, вече оглушително мълчи по темата.
Коцев, паркът не е паркинг и има алеи, а не улици! И “основателна причина” ли е ходенето с кола на заведение в Морската градина?!
Всъщност в прав текст кметът казва, че частният му паркинг пред „Хоризонт“ , за който съдът се произнесе, че е незаконен, ще е опорният паркинг на Морската градина.
Затова им трябват фалшиви скандали за да откланят вниманието от лъжите и закононарушенията си‼️“

barometar.net