Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Тома Биков иска оставката на проф.Иво Христов – поредна инфантилна проява

„Кой ще се извини, че премиерът е обграден с тъпанари?“ – попита заместник-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Драгомир Стойнев в процедура по начина на водене след декларация на депутата от ГЕРБ, Тома Биков. Биков настоя за оставката на Иво Христов като народен представител заради изказване, в което използва думите „инфантилно българско население“.

Бележка на редакцията: Тома Биков говори от името на целокупното българско население и иска оставка за изразено мнение? Поредна инфантилна проява, на инфантилен човек , който от заклет враг на ГЕРБ, стана депутат от партията.

А за съжаление на Тома Биков – Иво Христов е 100% прав. След като по обективни причини /Османското робство/ проспахме Ренесанса и Просвещението – как няма да сме инфантилни? По-късно ни се стовари 45 години социализъм – и през тези години изпуснахме хиляди процеси, които изживяха западните общества. Нашето общество си мисли, че е модерно, но е еснафско и инфантилно. Справка – отношението към различните, заразените от СПИН, малцинствата и животните.

barometar.net