Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Арестуваният актьор Даниел Михайлов: Първият задържан съм за хвърляне на яйца

Актьорът Даниел Михайлов беше арестуван в Пловдив за хвърлени яйца по здравния министър д-р Костадин Ангелов. Заедно с него беше арестуван и Валентин Караджов. Стигна се и до уволнението на Даниел Михайлов от Габровския театър.

„Избрахме тази форма на протест, защото ни писна да протестираме просто срещу сгради. Разбрахме, че г-н Ангелов ще идва в Пловдив и го посрещнахме“, каза в предаването на bTV „Тази събота“ актьорът.

Той заяви, че искат оставка на цялото правителство и на главния прокурор.

„Г-н Ангелов е един от тези, които сплашваха непрекъснато хората с коронавируса. Затова и част от протеста ни беше с найлонови черни чували, защото разбрахме, че не му стигат“, обясни Михайлов.

Изказването на Костадин Михайлов /което не се сбъдна/ – за чувалите с трупове, с което искаше да сплаши в разгара на пандемията и без това шокирания българин: “Виждaли ли cтe кaквo знaчи мaйкa дa нe мoжe дa пoгрeбe coбcтвeния cи cин? Aз гo видях cъc coбcтвeнитe cи oчи. Виждaли ли cтe, кoгaтo пoръчвaтe чувaли зa трупoвe, дa ви кaжaт, чe мoгaт дa дaдaт caмo 200 брoйки? Кoгaтo тръгвaтe дa пoдгoтвятe хлaдилнитe кaмeри в бoлницитe, зa дa ги нaпълнитe c трупoвe, кoгaтo тoвa ce нaлoжи, дa знaeтe, чe имaтe caмo 100 мecтa?“

barometar.net