Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Ана Бей е нейното училище за златотърсачки

Тя винаги е облечена стилно и безупречно, има перфектна руса коса, красиво лице и изваяна фигура. Притежава изтънчени обноски, познава етикета и дори го преподава в собствена школа.

Точно така, Ана иска да помогне на всяка жена да стане член на висшето общество и на свой ред да се сдобие със заможен партньор.

В своя канал в YouTube Бей говори за всичко – от разсъждения кои са най-стилните палта за есента до това къде да отидете, за да се запознаете и да свалите богат мъж. Тя споделя кои навици отблъскват господата с много пари, какво да подарите на заможен рожденик и как една жена да остане класна дама дори и в спалнята.

Самата Ана следва пътно принципите, които проповядва, и е откровена, че е преминала през невероятна трансформация, за да стигне до положението, в което се намира в момента. В едно свое видео в канала си показва снимки от „стария си живот“, на които е просто една симпатична и леко пълна блондинка, която не блести с нищо особено.

Бей, която е родена в Стокхолм, винаги е знаела, че иска нещо повече от живота и когато се мести в Лондон, започва своята пълна промяна. Първата ѝ задача е да мине на диета, благодарение на която постепенно сваля 15 килограма. Така по нейни думи лицето ѝ изглежда по-добре оформено и дрехите ѝ седят по-елегантно.

Следва пластична операция на носа на стойност 10 хил. паунда, за която Ана казва, че е най-разумната инвестиция в живота ѝ.

Не крие, че преди операцията е имала своите притеснения, че лицето ѝ може да бъде опропастено, защото понякога тези интервенции не се оказват успешни. Само че Бей е твърдо решена да изглежда по точно определен начин и в крайна сметка е повече от доволна от окончателния резултат.

Филъри в устните и инжекции ботокс завършват преобразяването на лицето ѝ, следва и смяна на цвета на косата от черен на рус и екстеншъни, които да направят косата на Ана по-дълга и плътна.

Всичко това обяснява подробно самата тя във видеата си, без да крие колко старания и усилия е положила, за да стигне дотук. Бей е категорична, че всички инвестиции в операции, козметични намеси и смяна на гардероба с по-елегантен и консервативен са си заслужавали и са се изплатили многократно.

Новият ѝ външен вид ѝ отваря вратите към общество, което се придвижва със скъпи коли и няма проблем да отлети с частния си самолет или яхта до която и да било елитна дестинация. С други думи – Бей сбъдва най-съкровената си цел, да стигне до висшето общество.

Следващата ѝ задача е да помогне и на други жени да направят същото – да подобрят живота си.

Трябва да се признае, че много от съветите на Ана са наистина полезни, особено щом става въпрос за етикет, поведение и дрехи. Така например тя обяснява, че твърде високите тънки токчета в изглеждат вулгарно, дори и обувките да са на популярен бранд, а дълбоките деколтета и късите поли ще привлекат мъжете, но само временно.

Насоките на Бей биха помогнали на всяка жена да се ориентира с какви дрехи да се сдобие, за да изглежда елегантна в различните сезони – от банския за лятото до якето за суровата зима.

Същото се отнася и за видеа, в които тя разяснява, че една дама не ходи със скъсани и износени дрехи дори и у дома и държи на външния си вид, независимо, че се излежава на дивана.

Други нейни клипове обаче далеч не се посрещат с такова одобрение. В някои свои влогове Ана спокойно обяснява, че мъжът е длъжен да плаща сметката и даже да поема всички разходи около своята дама.

Бей смята, че е в реда на нещата мъжът да издържа жената, да ѝ купува дрехи и аксесоари и да плаща за скъпите пътувания до екзотични острови и курорти.

Тези възгледи карат критиците ѝ да я обвиняват, че води „училище за златотърсачки“.

Не е никак чудно, че Ана търпи критики, особено от феминистките. В свое участие в американското предаване „This Morning“ тя откровено заявява, че никога не би излизала с беден мъж, защото цени комфорта и охолния живот твърде много. Изказването ѝ вбесява пуритански настроените и чувствителни на тема дискриминация на жените американци.

За голям процент от тях идеите на Бей граничат с ерес и всъщност помагат на жените да се превърнат в скъпи, елитни проститутки. Водещата на „This Morning“ се опитва да репликира Ана, че модерното общество е общество на равенството между половете и всякакви други послания са вредни, особено за по-младите жени.

Ана обаче е категорична – съвременните възгледи за равнопоставеност лишават дамите от тяхната женственост, карат ги да изглеждат твърде груби и властни и накрая съвременните жени страдат от завишените изисквания към тях.

Други се захващат за външния вид на влогърката и се заяждат, че е абсурдно да преминеш през толкова много промени, само и само за да се харесаш на определена прослойка хора.

Тя обаче уточнява, че без своята трансформация, сигурно още щеше да живее и изглежда посредствено.

Не е необходимо да сте перфектни, а просто да сте най-добрата версия на себе си, допълва Бей. В няколко свои клипа споменава, че има мъж до себе си, с когото живеят под един покрив в скъпа къща в Лондон.

Самоличността на господина до Ана обаче е обвита в мистерия и тя отказва да разкрие как изглежда той, с какво се занимава и дали действително е милионер.

Тази потайност на свой ред води до още куп спекулации, че всъщност Бей сигурно живее с някой съвсем средностатистически човек, когото се налага да издържа, за да изглежда, че поддържат шеметно скъп начин на живот.

В по-скоро феминистки дух Ана подчертава, че всяка жена заслужава да бъде щастлива. Е, ако това щастие значи да излиза с милионер и да харчи неговите пари – Бей определено има идеи как да стане това.

webcafe.bg