Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Венци Стефанов: Не се гордея, че едно къдраво, с опашле, ще играе в Шампионската лига

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи ироничен коментар по повод изявление на Божидар Краев след загубата на България с 0:2 от Финландия. Краев заяви, че всички българи трябва да се гордеят, че българин ще играе в групите на Шампионската лига с Мидтиланд.

Стефанов не е останал много доволен от изявленията на Божидар Краев.

Също така Стефанов попита, защо в мача срещу Унгария на вратата е стартирал Пламен Илиев – футболист, който не е играл от една година.

Босът на белите допълни, че титуляри в националния отбор трябва да са Доминик Янков, Кирил Десподов и “нашия Йомов”.

“Не се ли гордеете, че едно къдраво, с опашле, ще играе в ШЛ? Не. И аз не съм от тия. То каза, че е готово за лидер преди известно време. Сега трябвало да се гордеем. За такива трябва една тояга. С такива футболисти нищо не можем да постигнем. Самовлюбени са в себе си голяма част, а други – не стават.

Преди известно време разговарях приятелски с Дерменджиев, защото той беше футболист на Славия и го познавам много отдавна. Казах му: “Георги, едно е да си треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти тези, които могат да се сбият за България. Да бъдат момчета, които имат бъдеще. Лесно е да бъдеш треньор с футболисти, купени за 10-20 милиона. Изкарай ги отдолу, съобщава sportal.bg