Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Иван Портних: Стела Николова да пита Коцев кога ще спре колите по алеята за „Хоризонт“?

Бившият кмет на Варна, Иван Портних и настоящ общински съветник коментира темата с небостъргача до Окръжна болница и зададе въпроси към активистката на ПП/ДБ, Стела Николова:

„Стела Николова от ППДБ отново се била притеснила за небостъргача, защото явно за колите в Морската и за незаконните обекти на Коцев в Морската са ѝ забранили да говори.
По темата с небостъргача пропуска да Ви информира, че Богдана Панайотова – дамата, която представи проекта за небостъргача на предното заседание от името на инвеститора, веднага след това стана ГЛАВЕН АРХИТЕКТ на СОФИЯ! Назначена от Васил Терзиев – колегата на Коцев от ППДБ!
То е ясно отношението на Коцев, затова си мълчи.
Стела Николова по-добре да го пита кога ще спре колите в Морската по алеята към Зоопарка и Хоризонт след като има решение на съда за това от предния декември!!!
И кога ще събори незаконните си барове и шатри върху заграбената държавна поляна пред Хоризонт, за която не плаща и наем
И защо като кмет не отмени незаконното “разрешение” за тези обекти издадено от приятеля му главен архитект Бузев?
И защо не попита как се движи прокурорската проверка за тези незаконно издадени разрешителни с несъществуващи фалшифицирани документи?
И какво е мнението на Стела Николова за новия Генерален план за движение, предложен от Коцев – там алеята към Хоризонт не е пешеходна.
Колко години Стела Николова твърдеше че се бори за Морската градина?!!!?
Да напомня, че спирах проекта за т.нар. небостъргач заради нередности, а недоволните от това строители участваха в изборите и подкрепиха Коцев.“

barometar.net