Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Над 200 жени са били насилвани от покойния милиардер Мохамед Ал Файед?

Покойният милиардер Мохамед Ал Файед може да се окаже най-големият сексуален престъпник в света. Броят на жените, които твърдят, че са насилвани от бившия собственик на известния лондонски магазин Harrods вече надхвърли 200.

Още 65 жени са се свързали с BBC, след като британската медия пусна документален филм с някои от жертвите на египетския бизнесмен. Част от тях твърдят, че са подавали сигнали в полицията през годините, но никой не е дръзвал да повдигне обвинения на милиардера.

Кралската прокуратура е получила 19 сигнала и е работила много усилено по всеки случай. Не са събрани достатъчно доказателства обаче, за да бъде осъден Ал Файед.

Той е бил заобиколен от голям екип с добри адвокати, които са заличавали всякакви възможни следи и доказателства.

В момента популярният магазин Harrods е затрупан със стотици оплаквания от служителки, които твърдят, че са сексуални жертви на милиардера, и ги обезщетява, за да не стане още по-голям скандала в Обединеното кралство.

Оказва се, че не само на Острова се случват самопризнания на пострадали жени. Малайзия, Канада, САЩ и Дубай са сред страните, в които Мохамед също е извършвал сексуални посегателства, предава NOVA.

Появиха се шокиращи признания от жени, които твърдят, че от 1997 до 2013 година Ал Файед се е възползвал от тях. По думите им НR отдела на луксозния магазин е бил превърнат в машина за откриване на момичета, които биха се харесали на египетския магнат.

Появи се информация за двама назначени лекари, които били анагажирани да следят гинекологичното състояние и здраве на тези жени, които най-често били назначавани за лични асистенти, секретарки и дори детегледачки в дома на Ал Файед.