Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ивон наистина се е целувала с Енрике Иглесиас

„Най-страстната ми целувка е с Енрике Иглесиас“, похвали се във визитката си за „Биг Брадър“ една от най-коментираните участнички в шоуто – Ивонне Тихина, позната още като Ивон Рей.

И докато зрители не приеха изказването й за чиста монета, Intrigi.bg успя да изрови кадри от сюблимния момент. Да, Ивон наистина се е целувала със световноизвестния секссимвол.

Страстната сцена се развива през 2020-та година по време на негов концерт в Монте Карло. Родната блондинка е на първия ред в очакване Енрике да извика момиче от публиката за коронния си номер – целувка с жена по време на баладата си “Hero”. Тя обаче се втурва към сцената и се качва пред очите на всички, след което го награбва в обятията си. Двамата се целуват, макар и за кратко.

Но не въпросната целувка е нещото, което предизвика такъв интерес у зрителите на „Биг Брадър“. Фенове на шоуто далеч повече се вълнуват дали Ивонне е мъж или жена.

Ивон, Ивайло или Иван? Това е най-обсъжданият въпрос покрай „Биг Брадър“, като в догадките се включиха и популярни лица като Елза Парини и Валентин Кулагин. Двамата се кълнат, че Ивон е транссексуален мъж, сменил си пола преди години.

В интернет зрителите също оживено обсъждат темата, но доказателства, че Ивонне Тихина е била от мъжки пол, все още няма. Единствено Intrigi.bg попадна на стари снимки на блондинката отпреди повече от 10 години и макар да е изглеждала доста по-различно, през 2014 г. Ивон си е била жена.

Дали трансформацията й не стартирала още от 20-годишна, не можем да кажем, но е факт, че и на снимките по бански няма следa от първичен мъжки полов белег.

Силно впечатление обаче прави визията й отпреди 10 години, когато чертите й са били доста по-мъжествени. Издължено лице, груб нос и скули и широка челюст са само част от белезите на силния пол.