Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Иван Портних сравни Лорер и Коцев с герои на Доньо Донев

Бившият кмет на Варна и настоящ общински съветник Иван Портних продължава с атаките срещу кмета Коцев и неговите покровители. Ето какво написа Портних в профила си във фейсбук:

„Тези или са тримата глупаци, или смятат всички за такива! /б.р. Даниел Лорер, Коцев +1 участник в предизборен клип на ПП/ДБ/
В днешния епизод героите на Доньо Донев неуверено крачат по една полянка и упорито ни заблуждават как били осигурили пари и на полянката щяло да има парк, а като бонус ни обясняват, че наблизо щял да изникне още един…..
✅️ Главните герои пропускат няколко неща:
✅️ 100 милиона от държавата за Варна за 2024 година бяха осигурени от ГЕРБ!
✅ Като не си получил парите поне за започването на проекти до края на годината безвъзвратно губиш парите в края на годината! Парите ще бъдат загубени окончателно след 2 месеца, тъй като главните герои не успяха за 1 година да подадат готови за финасиране проекти! Лъгаха, мазаха, и накрая – НИЩО!
Паркове няма да има тази година, защото нямат нито проекти, както си признават, а няма и строители – в обозримо бъдеще щели да пускат процедура, която няма да приключи за по малко от 6 месеца….., а края на финансовата година настъпва след 2 месеца.
Резултатът – Варна вече ЗАГУБИ тази година 80 (осемдесет) милиона лева от прословутите 100 милиона лева пряка държавна подкрепа, благодарение на ПП! След три години без стотинка от държавата, тази година, по настояване на ГЕРБ в парламента, се осигуриха 100 милиона за една година за Варна, а шарлатаните ги изгубиха. С тези средства можеше да се направи много – нови паркоместа и паркинги във всички квартали (включително етажни), ремонти на улици, спортни бази, нова сграда на Математическата гимназия, на библиотеката и т.н.“

barometar.net