Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Бивше гадже на тенесиста Александър Зверев: Обичах го, а той ми казваше, че съм нищо

Бившата половинка на тенис звездата Александър Зверев – Олга Шарипова, даде ново интервю, в което продължава с обвиненията към 23-годишния германец. Както е известно, преди броени дни рускинята разкри, че финалистът на US Open е упражнявал домашно насилие върху нея. В интервю за Bild тя каза, че освен физическо насилие, е имало и психологическо такова от страна на Зверев спрямо нея. „Ситуацията беше много сериозна. Психологическото насилие продължаваше през цялото време на нашите отношения. Той винаги ми говореше: „Ти си нищо. Нямаш нищо. Аз имам пари и съм успешен. А ти? Ти нямаш нищо“, споделя Шарипова, цитирана от Sports.ru.

Попитана дали се е обърнала към полицията, Шарипова отговори: „Не, аз обичах този човек. Когато това се случи, мислех, че ще се справим. Когато скъсахме, не исках да има разследвания. Не бях психически готова за това“.

Обвиненият в домашно насилие Александър Зверев сподели своята гледна точка по темата и се защити с публикация в Twitter. В последните дни Зверев е „под обстрел“, след като Шарипова разкри как според нея финалистът на US Open е ударил главата й в стената, душил я е с възглавница и е извивал ръцете й. В добавка към това последното му гадже – Бренда Патеа, пък обяви, че е бременна и баща на детето, което чака, е именно 23-годишният Зверев.

„Последните дни бяха голямо предизвикателство за мен. Ще ставам баща на 23 години. И чакам с нетърпение детето. Независимо, че аз и Бренда вече не сме заедно, с нея сме в добри отношения и аз ще се отнасям сериозно към отговорностите ми на баща. Заедно ще се грижим за малкото човече, което ще расте. Но не искам да говоря повече публично по този личен въпрос. Сигурен съм, че аз и Бренда можем да се справим и без намесата на медиите“, коментира световният №7 новината, че скоро ще става баща.

Що се отнася до Олга Шарипова и нейните изявления, Зверев заяви: „Появиха се и неоснователните обвинения на бившата ми приятелка Олга Шарипова, за които чета в медиите. Те много ме натъжават. С нея се познаваме от деца и имаме много преживявания заедно. Много съжалявам, че тя прави такива твърдения. Защото обвиненията просто не са истина. Имахме връзка, но тя приключи преди доста време. Защо Олга излиза с тези обвинения сега, просто не зная. Надявам се, че двамата ще намерим начин отново да можем да си общуваме разумно и уважително“, цитиран от sportal.bg