Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Apple пуска HD телевизори през 2012 г.?

Трип Хоудри, анализатор в Global Equities Research, заявява, че Apple възнамерява да стартира производството на линия от телевизори с висока разделителна способност (HDTV) през март следващата година, пише Apple Insider.Новата система ще бъде сравнима с 46-инчовата система за домашно кино VideoWave на американския производител на висококачествени аудиосистеми Bose. VideoWave разполага с вграден стереозвук и се предлага на пазара на цена от 5 200 долара.

Предположението на Хоудри се базира на детайли, извадени от контекста на няколко конференции на разработчици, които той е посетил. Според него Apple ще пусне три модела HDTV с различни големини на екраните и цени.Освен това Хоудри прави и други прогнози относно телевизора на Apple, заявявайки, че дебелината му ще бъде една трета от тази на 6-инчовия VideoWave.

Телевизорът ще разполага с 16 колонки – колкото има и комплектът на Bose. Предложението на Apple ще разполага и с чисто нов процесор за цифрова обработка на сигнали (DSP), плод на съвместната работа на Apple и закупената от нея компания PA Semi през 2008 г., добавя Хоудри.

inews.bg