Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Да правим ли комплименти на мъжете?

Да направиш подходящ комплимент на един мъж е цяло изкуство.Мъжете обичат да получават комплименти за уменията си в леглото, на работното място и зад волана. Едва ли има мъж, който ще ви се разсърди, ако похвалите сексуалната му техника, шофьорските му умения и способността му да печели пари.

В този ред на мисли, ако искате да привлечете вниманието на един мъж, то най-подходящо е да кажете колко харесвате колата му, колко добре играе футбол, шах или табла, как добре паркира или как майсторски е избегнал катастрофа.Правете комплименти, но не хитрувайте. Похвалете достойнствата му, които наистина заслужават (ако има такива). В противен случай ще помисли, че му се подигравате. Да ласкаете миниатюрните му бицепси е неподходящо. По-добре насочете вниманието си към бързия му ум. Разберете какво би го впечатлило.

При всички положения не прекалявайте с хвалбите, за да не си отгледате един нарцис. Правете го по-рядко, но на място. Ако искате да придадете достоверност на комплиментите си, задължително следете мимиката и жестовете си. Не правете двусмислени комплименти. Изразявайте се ясно и точно, за да ви разбере правилно.Нали знаете, че понякога говорим на различни езици и по тази причина не можем да постигнем хармония във взаимоотношенията си. Правете искрено комплименти, не загатвайте, не намеквайте, бъдете директни. Само по този начин хвалбите ви ще имат подходящ ефект.

koketna.bg